Næstved Erhverv indgår samarbejdsaftale med Rådgiverforum Næstved

Kristian Skov-Andersen og Rasmus Holst-Sørensen
Formand Kristian Skov-Andersen fra Rådgiverforum Næstved og direktør Rasmus Holst-Sørensen giver håndslag på et tættere samarbejde.

Rådgiverforum Næstved og Næstved Erhverv har indgået en samarbejdsaftale med det formål at styrke båndene mellem Næstved Erhverv og de private rådgivere i Næstved kommune. De indbyrdes kompetencer skal være tydeligere, så flere lokale virksomheder benytter god rådgivning og får bedre kendskab til erhvervsfremmesystemet.

– Vi vil gerne have Næstved videre til næste niveau. For at kunne det, skal vi stå sammen. Ved et tættere og mere forpligtende samarbejde mellem de stærke netværk, vi har i Næstved, kan vi bedre målrette energien og resurserne til gavn for vækst og skabelse af endnu flere spændende arbejdspladser i kommunen. Aftalen med Rådgiverforum Næstved er et godt skridt i den retning, siger Rasmus Holst-Sørensen, direktør i Næstved Erhverv A/S.

Mere overskueligt rådgivermarked
Næstved Erhverv og Rådgiverforum Næstved arbejder begge i forvejen for at understøtte væksten og udviklingen i virksomhederne i Næstved kommune. Det nye, mere forpligtende samarbejde vil styrke Næstved, fordi den enkelte virksomhed får det helt rigtige rådgivningstilbud, og fordi anvendelsen af lokale kompetencer øges.
I den indgåede kontrakt hedder det således:

Næstved Erhverv ønsker at knytte tættere bånd
til de lokale rådgivningsvirksomheder og få styrket
viden om de lokale kompetencer til gavn
for de virksomheder, der modtager vejledning eller
kursus-aktiviteter i regi af Næstved Erhverv.

– Et mere formaliseret samarbejde er godt for os og vores medlemmer. Vi vil gerne være synlige for Næstved Kommune og for Næstved Erhverv og være med til at udbygge samarbejdet fremadrettet. Med aftalen har vi hermed givet hinanden håndslag på at være i hinandens synsfelt, og jeg ser også aftalen som et udtryk for, at vi er på vej mod et mere overskueligt rådgivningsmarked set fra de lokale virksomheders side, siger Kristian Skov-Andersen, formand for Rådgiverforum Næstved.

LÆS OGSÅ: Næstved Erhverv har høje ambitioner på erhvervslivets vegne

Dygtige lokale rådgivere
Den nye samarbejdsaftale er ikke defineret som en eksklusiv-aftale. Næstved Erhverv vil fortsat arbejde ud fra den enkelte virksomheds behov og finde den bedst mulige vej til udvikling for den givne virksomhed.
– Vi er glade for aftalen, fordi vi gerne vil være med til at gøre Næstveds lokale rådgivere mere synlige, og det gælder for alle rådgivningsvirksomheder i Næstved – ikke kun for medlemmerne af Rådgiverforum Næstved. Vi tror på – og kender værdien af – den gode virksomhedsrådgivning. Og når kompetencerne er her, lokalt, lige foran brillerne på os, så skal vi selvfølgelig bruge de lokale rådgivere, hver gang det giver mening, siger Rasmus Holst-Sørensen.

Rådgiverforum Næstved er en interesseorganisation med 35 medlemmer
Rådgiverforum Næstved er en interesseorganisation for rådgivende virksomheder i Næstved kommune. Rådgiverforum har eksisteret siden 2009 og tæller i dag 35 medlemsvirksomheder; bla. revisorer, arkitekter, ingeniører, banker, advokater, kommunikationsfolk, forretningsudviklere, realkredit og anden rådgivende virksomhed.

Besøg Rådgiverforum Næstveds hjemmeside her.

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse