Nordisk Legepladsinstitut tager til International Business Days

Einar Jon Skulason Hansen

I dagene 19.-20. april 2018 afholder Næstved Erhverv en konference for virksomheder fra Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Estland. Direktør Einar Jon Skulason Hansen fra Næstved-virksomheden Nordisk Legepladsinstitut deltager for at lade sig inspirere og for at møde eventuelle nye samarbejdspartnere.

– Lige nu er vi i gang med at skaffe os kunder i Sverige. Vi har været med i en budrunde fra en svensk kommune, men fik desværre ikke opgaven. Til gengæld blev vi inviteret til at være med i tre udbud fra nabokommunerne, og selvom de ikke er afsluttede endnu, så har det givet os blod på tanden, for vi véd jo, at vi har et godt tilbud. I Danmark bliver vi ofte valgt – også selvom vi ikke nødvendigvis har det billigste tilbud. Til de næste udbud i Sverige er vi i gang med at oversætte materialet til svensk, for det gør en stor forskel, at man kan sproget og viser det, siger direktør Einar Jon Skulason Hansen fra Nordisk Legepladsinstitut.

Vi er bare sjovere og nemmere
Nordisk Legepladsinstitut tilbyder rådgivning og certificering i forbindelse med opførelse og godkendelser af nye og eksisterende legepladser, parkour-baner, skaterparker, trampolinparker osv.
– Vi er bare sjovere og nemmere at have med at gøre end vores konkurrenter. Vi har vores eget test- og rapporteringsværktøj, som – for det første – betyder, at kunden får en letlæselig rapport. Vores rapporter er ikke fyldt med en masse teknisk sprog, som lægmand ikke forstår sig på. For det andet gør vores inspektionsmetode, at en enkelt inspektør kan nå ca. 60 inspektioner om ugen. Til sammenligning når vores konkurrenter ca. 20, siger Einar Jon Skulason Hansen.

Se mere om Nordisk Legepladsinstitut på nlpi.dk

Man skal tage sig tid til den her slags
Einar Jon Skulason Hansen har 11 års erfaring med certificering og inspektion af legepladser og har drevet Nordisk Legepladsinstitut i snart to år, efter at have haft Legepladseftersynet i 10 år. Virksomheden har ni certificerede inspektører og hovedkontor i Næstved. Virksomheden opererer i forvejen i Danmark, Island og Færøerne, og Einar Jon Skulason Hansen har dermed masser at se til.
– Det er netop, når man har allermest travlt, at man skal tage sig tid til at tage til den her slags. Det er godt at møde nye mennesker, og selvom man ikke nødvendigvis finder lige dén leverandør eller forhandler eller hvad det nu kan være, man leder efter, så kommer man altid frisk og fornyet tilbage til arbejdet, siger direktør Einar Jon Skulason Hansen fra Nordisk Legepladsinstitut.

International Business Days giver nye ideer
Einar Jon Skulason Hansen taler om konferencen International Business Days, som arrangeres af Næstved Erhverv i april 2018, men han mener det også generelt:
– Man skal passe på med, at der ikke går for meget trummerum i dagligdagen. Det at tage ud og være med, gør, at man får ny inspiration og ideer til, hvordan man kan gøre noget anderledes i sin egen forretning, siger Einar Jon Skulason Hansen.

Konferencen skaber grobund for nye samarbejder
Meningen med International Business Days er netop at skabe grobund for nye samarbejder virksomheder imellem. Konferencen er en del af erhvervsfremmeindsatsen i Næstved kommune og er gratis at deltage i. De deltagende virksomheder skal dog selv bekoste transport og eventuel overnatning.

Se øvrige deltagende virksomheder på konferencesitet businessdays.dk

Match making, foredrag og sight-seeing
På programmet er bl.a. virksomhedsbesøg hos Kähler Design og Novenco, byvandring i Næstved centrum, spændende foredrag af journalist Poul Erik Skammelsen og direktør Erick Thürmer fra Thürmer Tools med gode tips til virksomhedsdrift i en globaliseret verden.
Og så er der også afsat en eftermiddag med match making mellem de danske og de udenlandske virksomheder. Match making foregår som 3 x 15 minutters møde, der på forhånd er arrangeret ud fra de ønsker, man som virksomhed angiver ved tilmeldingen.

Hent programmet for International Business Days her.

Vil du også med?
Konferencen er henvendt til alle virksomheder i det sjællandske område. Du kan læse mere om indholdet på de to dage på International Business Days konferencesite: businessdays.dk

Det er gratis at deltage. Tilmeldingsfristen er mandag den 19. marts 2018.

Har du spørgsmål til International Business Days, så kontakt erhvervskonsulent Peter Fjerring på 55 88 52 18 eller pfj@185.221.37.131

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse