Ny investeringschef i Næstved Erhverv

Michael Kristiansen er 2. januar startet som investeringschef i Næstved Erhverv med ansvar for ”Invest in Næstved” – Næstved Erhvervs indsats for at tiltrække og fastholde virksomheder og investeringer i Næstved kommune. Michael Kristiansen kommer fra et job som erhvervschef og partner i EDC Erhverv i Næstved.

Det er netop hans erfaring med at skabe muligheder og få ting til at ske i krydsfeltet mellem virksomheder, investorer og offentlige myndigheder, som gør ham perfekt til jobbet som chef for Invest in Næstved. Ifølge direktør i Næstved Erhverv Rasmus Holst-Sørensen har Michael Kristiansen den fulde pakke af netop de kompetencer, den erfaring og det netværk, der skal til for at kunne gøre en stor forskel for Næstved som investeringschef.

Spørger man Michael selv peger han i første omgang på indsigten i ejendomsmarkedet og de finansielle markeder, som en styrke i forhold til opgaven, der venter. ”Jeg glæder mig til at tale med virksomheder og investorer om de muligheder, vi har i Næstved og den støtte de kan få hos Invest in Næstved. Jeg glæder mig også til at bidrage til at skabe nye muligheder for de virksomheder, der allerede har deres domicil og forretning i Næstved”, fortæller Michael Kristiansen. ”Det, som motiverer mig i denne rolle, er muligheden for at skabe udvikling og vækst i en by, som jeg holder meget af. Jeg ser frem til at prøve mig selv af i en mere udviklingsorienteret rolle og håber på at kunne påvirke Næstveds udvikling positivt.”

Michael Kristiansen er født og opvokset i Næstved, og kommer med en stærk kommerciel baggrund som varehuschef i COOP, finans- & formuechef, kundedirektør & centerdirektør i Nykredit samt senest som erhvervschef og partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Sydsjælland og Lolland – Falster.

Du kan fremover træffe Michael på telefon 5588 5255 og e-mail  mkr@naestvederhverv.dk

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse