Billeder og kåring fra Nytårskuren

Knapt 200 var mødt op til årets Nytårskur onsdag 20. april, der var blevet til en Forårskur på grund af Covid-19. Men traditionen tro blev der taget et tilbageblik på 2021, set frem på 2022 (der dog er i fuld gang) og ikke mindst kåret årets iværksætter.  

Netværk, smalltalk og et gensyn med kolleger og samarbejdspartnere. Næstved Erhverv og Næstved Erhvervsforening kunne 20. april byde velkommen til årets Nytårskur, der samlede knapt 200 erhvervsfolk fra Næstved. Traditionen tro var der mulighed for at ønske hinanden et fortsat godt 2022 og ikke mindst høre inspirerende indlæg om diversitet og den samtid, som vi er en del af – også som ledere og virksomheder.  

Borgmester Carsten Rasmussen bød velkommen til årets nytårskur, hvor han især lagde vægt på den positive erhvervsmæssige udvikling, som Næstved er inde i. Særligt når det kommer til salg af erhvervsjord. 

Også formand for Næstved Erhvervsforening Helle Andresen bød velkommen. 

Kunstner Dennis Bossen har designet prisen til årets iværksætter. 

Stort tillykke til Julie Friis og Butik Friis, der vandt prisen. 

De tre nominerede til Iværksætterprisen var tømrer og hovedentreprenør virksomhed Ræbild og Walin, Friis Carclean og Butik Friis.

 

Bodil Nordestgaard Ismiris, adm. direktør i Lederne, der satte en tyk streg under, at vi i Danmark er for dårlige til at udnytte den ressource, verdens mest veluddannede kvinder udgør.

Mens debattør og kulturkommentator Anne Sophia Hermansen holdt et fantastisk foredrag om de store dynamikker og generationskløfter i samtiden, hvor der skal være plads til alle.

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse