Har du en produktionsvirksomhed, der laver slut-produkter? Og har din virksomhed service som et strategisk indsatsområde? Så skal du læse mere her.
Er du klar på at arbejde med mulighederne i at designe en service, der skaber mere værdi, længerevarende kunderelationer og større omsætning?
Så er forløbet Servitize måske noget for dig.
Forløbet er til din produktionsvirksomhed:
– hvis I er en lille eller mellemstor fremstillingsvirksomhed
– hvis udvikling af jeres service er et strategisk indsatsområde
– hvis ledelsen deltager aktivt i forløbet
– hvis I prioriterer en bred medarbejderinddragelse
Kan du sige ja til ovenstående, og er serviceudvikling næste punkt på den strategiske dagsorden, så vil vi meget gerne invitere dig til innovations-konference om netop Servitize-forløbet den 2. september klokken 9-13.
Det vil du opleve
Du får en introduktion til, hvilke muligheder der kan være for at sælge serviceløsninger, der er skræddersyet til dine kunders behov. Hør om en virksomhed, der har gennemgået et transform-forløb og resultaterne samt oplevelserne heraf.
Bliv klogere på service-innovation gennem forsker-indlæg fra CBS, og hør om helt nye serviceløsninger og -tiltag fra ROPOX og Briiso.
Du bliver klædt på til at kunne beslutte, hvordan du kan tage det næste skridt i udviklingen af din serviceforretning. Hvis du ønsker at arbejde med din serviceudvikling og udvikle din virksomheds serviceforretning, kan du få bevilget 80 gratis konsulenttimer, herunder 5 workshops, gennem Servitize.DK.
Læs mere om dagens program og tilmeld dig lige her.
Hvad er servitization?
Servitization handler om at se mulighederne for at sælge samlede serviceløsninger skræddersyet til kundernes behov.
Det kan være:
– After-sales services i forlængelse af produktsalg, fx oppetidsgarantier, vedligeholdelse, inspektioner og helpdesks
– Smart services, fx via autonome, intelligente produkter, der selv kan adressere fejl og/eller træffe beslutninger på vegne af kunden. Eller real-time digital overvågning
af produktet, som fører til nye forretningsmodeller, hvor kunden betaler efter ”pay-per-use” eller ”pay-per-kg-output”
– Cirkulære forretningsmodeller, hvor virksomheder eksempelvis genanvender eller forædler spildprodukter (fx fra fødevarefremstilling), eller take-back modeller, hvor forældede produkter løbende erstattes og genanvendes
Du kan læse mere om Servitize her.