Kan du sætte en ny dagsorden for Næstved som erhvervskommune?

Indholdsproducerende og historiefortællende kommunikationskonsulent til Næstved Erhverv A/S

Mange ting går godt i Næstved
Vi har spændende udviklingsprojekter, et stærkt erhvervsliv der klarer sig godt, en kommune der arbejder målrettet med at bedre virksomhedernes vilkår og et stærkt lokalt erhvervsservicetilbud i form af Næstved Erhverv A/S, som arbejder med at støtte de lokale virksomheder i at skabe vækst og arbejdspladser. Der er sket meget i de senere år, som har forbedret rammerne for de lokale virksomheder og styrket deres muligheder, og vi er blevet rigtig gode til at fortælle om vores arbejde og resultater.

Men vi vil videre til næste niveau!
Derfor søger vi en kommunikationskonsulent til Næstved Erhverv, som bliver maskinrummet i at sætte en ny dagsorden for Næstved som erhvervskommune.

Kodeordene i dine opgaver bliver:

  •  En indholdsproducerende PR-indsats for at formidle de gode erhvervshistorier fra Næstved kommune.
  • At pumpe nyt liv, indhold og synergi i vores forskellige kommunikationsplatforme – nyhedsbrev, linkedIn, facebook, hjemmeside mv.
  • At markedsføre de mange tilbud Næstved Erhverv har til virksomhederne i Næstved – herunder udformning af produktbeskrivelser og markedsføringstiltag.
  • At retænke strategien for Næstved Erhvervs kommunikation.
  • Kvalitetssikre tone, budskaber og indhold i alt hvad vi sender ud af huset.
  • Sparre med kollegerne om deres brug af kommunikation, sociale medier mv. som kanaler til at markedsføre Næstved kommune som område, Næstved Erhverv som organisation og vores tilbud.

Om dig
Vores nye kommunikationskonsulent skal have øje for de gode historier, evnen til at opsøge dem, og talent for at skrive godt, hurtigt og målrettet til vores forskellige medier og pressen.

Vi har samtidig fokus på at supplere vores skriftlige kommunikation med nye medier. Konkret søger vi erfaring med video produktion og –formidling – særligt til brug på digitale kanaler og i vores markedsføring.

Du får ansvaret for at sikre sammenhængen i mellem vores forskellige kommunikationsplatforme, så de bliver effektive værktøjer til at sætte den ønskede dagsorden, og markedsføre Næstved Erhvervs tilbud til de lokale virksomheder. Det vil også være dig, der skal toptune vores interne kommunikationsberedskab, og klæde dine kolleger på, så de kan understøtte dig og den samlede kommunikation bedst muligt.

Det er vigtigt for os, at du har dokumenteret erfaring med opgaverne, og vi forventer at du er ret selvkørende i jobbet fra første dag.

Det tilbyder vi
Der er i udgangspunktet tale om en fast stilling på 32-37 timer ugentligt.

Vi garanterer et sjovt, spændende og udfordrende job, som du helt sikkert vil udvikle dig i.

Trivslen hos Næstved Erhverv er god, vi har grøn smiley fra arbejdstilsynet, fællesskabsfølelsen er stærk, og vi er gode til at grine sammen og hjælpe hinanden.

I Næstved Erhverv er vi 7 ansatte. Vi går til opgaverne med stor seriøsitet, individuelt ansvar og klare mål for det, vi gerne vil nå. Du får inspirerende og dygtige kollegaer, der både stiller krav til hinanden og sætter en ære i at udvikle sammen, sparre med hinanden og give en hjælpende hånd, når der er behov for det. Såvel den personlige som den faglige udvikling er i fokus her hos os.

Vi har alle vores individuelle ansvarsområder, og arbejdet i Næstved Erhverv er præget af frihed under ansvar og fokus på mål og evaluering. Tilrettelæggelsen af arbejdsopgaver og arbejdstid er præget af stor individuel fleksibilitet.

Du skal være indstillet på lejlighedsvist at arbejde udenfor almindelig arbejdstid, typisk i forbindelse med events mm.

Ansøgningsfrist
Vi skal have din ansøgning med CV og andre relevante bilag senest søndag d. 23. februar 2020 kl. 23.59 via Næstved Kommunes rekrutteringsportal.

Løn- og ansættelse
Din løn vil blive aftalt ved forhandling med udgangspunkt i din erfaring og dine kvalifikationer.

Du ansættes på individuel kontrakt i Næstved Erhverv A/S. Der er tale om en privatansættelse, men Næstved Kommune bistår Næstved Erhverv med den administrative håndtering af ansættelsesprocessen.

Vil du vide mere om stillingen
Så er du meget velkommen til at kontakte direktør i Næstved Erhverv Rasmus Holst-Sørensen på telefon: 55885251 eller mail: rhs@naestvederhverv.dk.

Om Næstved Erhverv A/S
Næstved Erhverv A/S er det lokale erhvervsfremmeselskab i Næstved Kommune. Vores formål er at skabe vækst og arbejdspladser i lokalområdet.

Næstved Erhverv A/S er stiftet i 2013 og er ejet af Næstved Kommune og det lokale erhvervsliv i fællesskab. Selskabet ledes af en bestyrelse bestående af 3 byrådspolitikere og 6 erhvervsfolk. Borgmesteren er formand for bestyrelsen. Næstved Erhvervs aktiviteter er forankret i Næstved Kommunes Erhvervsstrategi, og nærmere defineret i vores årlige forretningsplan, som du kan se på vores hjemmeside.