Markedsføringspraktikant til Næstved Erhverv A/S

Har du lyst til at få fingrene i den digitale dej? Vil du arbejde i praksis med de teorier, du har lært på din uddannelse? Hos Næstved Erhverv får du som praktikant mulighed for både at have dine egne projekter og at deltage i det daglige arbejde med udbredelse af kendskabet til Næstved Erhverv og Næstved som erhvervskommune.

Hent praktikopslaget som PDF her

Næstved Erhverv er som arbejdsplads et sjovt sted at være. Vi går til opgaverne med stor seriøsitet, individuelt ansvar og klare ambitioner for det, vi gerne vil nå. Trivslen er god, vi har grøn smiley fra arbejdstilsynet, fællesskabsfølelsen er stærk, og vi er gode til at grine sammen og hjælpe hinanden.

Arbejdsopgaverne

Som praktikant hos os får du mulighed for at have stor indflydelse på egne opgaver. Vi er en lille organisation, og derfor vil du kunne tage en rigtig god hands-on-erfaring med i rygsækken på din videre rejse efter endt praktiktid. Vi er også åbne over for et evt. samarbejde omkring din afsluttende projektopgave.

Kodeordene i dine opgaver er:

• Ansvar for egne kampagner fra A-Z, herunder produktion af materiale, opsætning, evt. AdWords, klargøring, publicering af opslag på Facebook og LinkedIn samt måling af effekt og månedlig afrapportering.
• Opdyrke flere modtagere til vores nyhedsbrev.
• Udføre planlagte ændringer på vores tre hjemmesider: Naestvederhverv.dk, ArbejdskraftAlliancen.dk og Virksomhedinaestved.dk
• Planlægge, koordinere og udføre egenreklame for Næstved Erhverv, herunder videoproduktion.
• Praktisk hjælp til vores erhvervskonsulenter, når de afholder events, arrangementer og kurser.

Ønsker du at blive markedsføringspraktikant hos Næstved Erhverv?
Så er du meget velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Pia Flindt Kainø Jensen på telefon: 55885258 eller mail på pkj@naestvederhverv.dk. Henvendelser vedr. stillingen besvares løbende.

Om Næstved Erhverv A/S
Næstved Erhverv A/S er den lokale erhvervsfremmeorganisation i Næstved Kommune. Vores formål er at hjælpe de lokale virksomheder med at skabe vækst og arbejdspladser.

Næstved Erhverv A/S er stiftet i 2013, og er ejet af Næstved Kommune og det lokale erhvervsliv i fællesskab. Selskabet ledes af en bestyrelse bestående af 3 byrådspolitikere og 6 erhvervsfolk. Borgmesteren er formand for bestyrelsen. Næstved Erhvervs aktiviteter er forankret i Næstved Kommunes Erhvervsstrategi, og nærmere defineret i vores årlige forretningsplan.


Når man søger praktikstillingen hos Næstved Erhverv, giver man samtidige sit samtykke til behandlingen af persondata – læs mere i vores fortrolighedspolitik.