Vil du være med til at gøre en forskel for Næstved i en organisation, der sætter nye standarder for lokal erhvervsudvikling?

Næstved Erhverv søger 2 nye erhvervskonsulenter

Der er fart på i Næstved.
Næstved kommune er en erhvervskommune i vækst. Vores virksomheder skaber arbejdspladser, iværksætterne trives, og vi har gang i mange spændende udviklingsprojekter bl.a. inden for uddannelse, byudvikling og bæredygtighed.

Vi er meget optagede af at tænke nyt og udvikle nye veje til at skabe den lokale vækst, der i sidste ende skal sikre, at Næstved også er et dejligt sted at bo, leve og drive virksomhed i om 20, 30 og 40 år.

Vi søger nu to nye erhvervskonsulenter, som vil med på rejsen. Du skal med engagement, handlekraft og en solid faglig rygsæk tage stærkt ejerskab til vores fælles opgave med at skabe lokale arbejdspladser og et godt erhvervsklima i Næstved kommune.

Om jobbet
Som erhvervskonsulent i Næstved Erhverv skal du gennem opsøgende arbejde hjælpe iværksættere og virksomheder med at udvikle deres forretning og skabe arbejdspladser. Det foregår ved at sparre med virksomheder på alle niveauer og skaffe dem den hjælp, de har brug for, enten hos os selv, hos private rådgivere, hos kommunen eller i det offentlige erhvervsfremmesystem.

Vi har særligt fokus på at øge konkurrencekraften i Industrien, Bygge/Anlægssektoren og detailhandlen gennem digital omstilling og arbejdet med cirkulær økonomi og FN’s verdensmål. Så har du erfaring og nye ideer inden for flere af disse felter, vil det være et kæmpe plus.

Du vil også få ansvar for hele eller dele af vores iværksætterindsats, for at facilitere samarbejder mellem virksomheder og afholde arrangementer og events om aktuelle emner. Det vil givetvis også være en del af dit jobindhold at hjælpe lokale virksomheder med kontakt til kommunens sagsbehandlere og udvikle Næstved Kommunes service overfor virksomheder bredt set.

Om dig
Der kan være mange tilgange til jobbet. Du kan være en ung profil på jagt efter dit næste job, hvor du vil udvikle dig og arbejde tæt på virksomheder og iværksættere med emner som bæredygtighed, digitalisering og fremtidens forretningsmodeller. Det kan også være, at du er en erfaren profil, som ønsker at bruge din viden og særlige branchekendskab til at skabe vækst og udvikling i erhvervslivet i dit lokalområde.

Men vi vil allerhelst overraskes, så kan du sætte flueben ved de fleste punkter herunder, så kan det sagtens være dig, vi er på udkig efter:

• Er du klar? Brænder du ligesom os for at gøre en forskel for Næstved, vores virksomheder og iværksættere i et job med frihed under ansvar og plads til ideer og udvikling?

• Kan du eksekvere? – kan du bide tænderne sammen og følge opgaverne til dørs?

• Har du noget ekstraordinært at byde på ift. forretningspotentialet i FN’s verdensmål, iværksætteri eller udviklingstendenser i Industrien og bygge/Anlægssektoren?

• Har du evnen til at starte selv, et stort engagement og et stærkt servicegen?

• Har du stærke kommercielle kompetencer og dokumenteret forretningsforståelse, så du kan gennemskue virksomhedernes udfordringer og potentialer og hjælpe med at løfte dem?

• Tænker du digitalt? Er du god til at bruge digitale kanaler og sociale medier til at kommunikere dig selv og din arbejdsplads? Og er du i stand til at vejlede virksomheder i brugen af samme?

• Har du erfaring med at vejlede eller rådgive virksomheder og iværksættere?

• Har du talent for at sparke døren ind hos virksomheder, iværksættere og samarbejdspartnere og opbygge og fastholde relationer?

• Er du indstillet på at være synlig i lokalområdet? Og har du lyst til at deltage i arrangementer og netværksaktiviteter – også uden for normal arbejdstid?

• Har du kendskab til erhvervsfremmesystemets mange tilbud og erfaring med at formidle dem til virksomheder og iværksættere?

Det tilbyder vi
Vi garanterer et sjovt, spændende og udfordrende job, som du helt sikkert vil udvikle dig i. Trivslen hos Næstved Erhverv er god, vi har grøn smiley fra arbejdstilsynet, fællesskabsfølelsen er stærk, og vi er gode til at grine sammen og hjælpe hinanden.

I Næstved Erhverv er vi 7 ansatte. Vi går til opgaverne med stor seriøsitet, individuelt ansvar og klare mål for det, vi gerne vil nå. Du får inspirerende og dygtige kollegaer, der både stiller krav til hinanden og sætter en ære i at udvikle sammen, sparre med hinanden og give en hjælpende hånd, når der er behov for det. Såvel den personlige som den faglige udvikling er i fokus her hos os.

Vi har alle vores individuelle ansvarsområder, og arbejdet i Næstved Erhverv er præget af frihed under ansvar og fokus på mål og evaluering. Tilrettelæggelsen af arbejdsopgaver og arbejdstid er præget af stor individuel fleksibilitet.

Når du starter hos os, har vi sørget for et effektivt onboarding-forløb, hvor du får kendskab til arbejdspladsen, kollegerne, opgaverne og ikke mindst de mange interne og eksterne samarbejdspartnere.

Ansøgningsfrist
Vi skal have din ansøgning med CV og andre relevante bilag senest søndag d. 16. februar 2020 kl. 23.59 via Næstved Kommunes rekrutteringsportal.

Vi forventer at afholde samtaler d. 20. og 21. februar og 2. runde d. 25. februar 2020.

Løn- og ansættelse
Din løn vil blive aftalt ved forhandling med udgangspunkt i din erfaring og dine kvalifikationer.

Du ansættes på individuel kontrakt i Næstved Erhverv A/S. Der er tale om en privatansættelse, men Næstved Kommune bistår Næstved Erhverv med den administrative håndtering af ansættelsesprocessen.

Vil du vide mere om stillingerne
Så er du meget velkommen til at kontakte direktør i Næstved Erhverv Rasmus Holst-Sørensen på telefon: 55 88 52 51 eller mail: rhs@naestvederhverv.dk

Om Næstved Erhverv A/S
Næstved Erhverv A/S er det lokale erhvervsfremmeselskab i Næstved Kommune. Vores formål er at skabe vækst og arbejdspladser i lokalområdet.

Næstved Erhverv A/S er stiftet i 2013 og er ejet af Næstved Kommune og det lokale erhvervsliv i fællesskab. Selskabet ledes af en bestyrelse bestående af 3 byrådspolitikere og 6 erhvervsfolk. Borgmesteren er formand for bestyrelsen. Næstved Erhvervs aktiviteter er forankret i Næstved Kommunes Erhvervsstrategi, og nærmere defineret i vores årlige forretningsplan.

Læs mere om os på www.naestvederhverv.dk