Puljemidler gør Offroad-ture på Gavnø mulige

Thomas Kongshøj har modtaget 453.000 kroner i støtte, og det gør, at han kan realisere sit projekt om at kunne tilbyde VIP-ture på Gavnø.

Naturen udfolder sig under de to hjul. Bakker, udsigt til vandet, grønne skove og marker.

Thomas Kongshøj Racing  tilbyder adventure-ture på elektriske offroad maskiner i Mogenstrup og på Feddet. Fra 11. juni bliver det også muligt på Gavnø, fordi han har fået LAG-midler. Pengene går til køb af 12 nye el-maskiner, og deltagerne på turene vil blandt andet kunne opleve ler dueskydning, el-Offroad og afslutte med en ølsmagning og god mad.

”Nu kan jeg købe de bedste maskiner og skabe unikke oplevelser. Det er mega vigtigt at komme den vej med min virksomhed og få den mulighed, som puljemidlerne giver mig,” fortæller Thomas Kongshøj, der selv skal finansiere et tilsvarende beløb for at modtage midlerne.

”Jeg har været til et servicetjek med min virksomhed”
Thomas Kongshøj har fået hjælp til ansøgningsprocessen af erhvervskonsulent Dennis Thyssen fra Næstved Erhverv, og selve det at få hjælp til at skrive ansøgningen gav ham rigtig meget.

”Det var meget givende at holde møder med Dennis. Det har gjort mig klogere på min egen rejse. Men også hvad jeg skal satse på de næste tre år,” fortæller Thomas Kongshøj og uddyber:

”Dennis stillede mig alle de rigtige spørgsmål, der gjorde, at jeg fik set nærmere på, om der er noget, jeg har overset i min virksomhed. Det har givet mig nye ideer og en masse ny energi. Jeg føler, at jeg har haft min virksomhed til et servicetjek.”

Der er en række muligheder for at søge puljemidler, og Næstved Erhverv kan guide dig igennem dem, så du kan føre dine planer og projekter ud i livet.

Du kan læse mere om puljemidler på vores hjemmeside: https://naestvederhverv.dk/tilskud-og-projektstoette/

Indtil videre har vi hjulpet virksomheder med at hente 4.536.600 kroner fordelt på 26 virksomheder. Ni virksomheder afventer svar på deres ansøgninger for i alt 1.150.000 kroner, mens Næstved Erhverv er i dialog med tre virksomheder, som er i proces med ansøgninger for 250.000 kroner.

Vil du også se på dine muligheder for at søge puljemidler, kan du kontakte Dennis på tlf. 5588 5248 eller dlt@naestvederhverv.dk

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse