Har du brug for rådgivning fra de skarpeste hjerner? Så kan vi hjælpe dig.

Næstved Erhverv A/S giver dig adgang til private rådgivere, som gennem to timers gratis rådgivning kan hjælpe dig videre.

Sådan foregår det:

Hos Næstved Erhverv tilbyder vi gratis vejledning til iværksættere og virksomheder. Efter et møde med en erhvervskonsulent fra Næstved Erhverv kan du få adgang til 2 timers gratis, indledende rådgivning – såfremt du har behov for rådgivning.

Det kan eksempelvis være rådgivning hos en revisor, markedsføringsspecialist eller advokat.

Følgende rådgivere er med i samarbejdet:

Om Avernus ApS:

Avernus er et konsulenthus i Næstved,  der rådgiver om forretningsudvikling, daglig drift, regnskab, bogføring og ledelse af mindre virksomheder.

Hjemmeside: www.avernus.dk


Om Beierholm:

Beierholm Statsautoriseret Revisionspartnerselskab med kontor i Næstved beskæftiger sig med blandt andet opstart af virksomhed, bogholderi, økonomistyring, regnskab, skat, moms og afgifter samt køb/salg af virksomhed.

Hjemmeside: www.beierholm.dk


Om Engelsted Petersen:

Engelsted Petersen er et mindre revisionsfirma fra Næstved. De hjælper med regnskabsmæssig assistance og revision, men også rådgivning om virksomhedsopstart, forretningsudvikling, skat, omstrukturering, generationsskifte mv.

Hjemmeside: www.engelstedpetersen.dk


Om Multi Revision:

Multi Revision er et statsautoriseret revisionskontor i Næstved med 17 ansatte. De hjælper små  og mellemstore virksomheder med alt inden for bogføring, regnskab, revision, skat, moms og anden virksomhedsrådgivning.

Hjemmeside: www.multi-revision.dk


Om KvalitetsRevision:

KvalitetsRevision er et lokalt og godkendt revisionspartnerselskab, der kan hjælpe dig med hvordan du starter virksomhed og får styr på dit bogholderi, samt med regnskab, revision, skattemæssig rådgivning, omstrukturering, generationsskifte og meget andet, men også med hvordan du får et bedre overblik over din forretning og skaber en bedre bundlinje.

Hjemmeside: www.kvalitetsrevision.dk/


Om PwC:

PwC er et revisions- og rådgivningshus, der primært arbejder med rådgivning af virksomhedsejere inden for blandt andet økonomi, afgifter, skat, moms og regnskab.

Hjemmeside: www.pwc.dk


Om Revision Vadestedet:

Revision Vadestedet er et lokalt revisionsfirma i Næstved, der primært rådgiver om  regnskab, skat og revision.

Hjemmeside: www.vadestedet6.dk


Om Revisions-Centret ApS:

Revisions-Centeret med adresse i Næstved har deres primære kompetencer inden for regnskab, revision, administration, skat, generationsskifte og vækstvirksomheder

Hjemmeside: www.revisions-centret.dk


Om ADVODAN: 

ADVODAN i Næstved har speciale i rådgivning om ansættelsesret, virksomhedsopstart, kontrakter og køb og salg af virksomheder, rekonstruktion (af en nødlidende virksomhed), selskabskonstruktioner og virksomhedsformer, lejeret og markedsføringsret.

Hjemmeside: www.advodan.dk


Om Advokatfirmaet John Larsen

Advokatfirmaet John Larsen rådgiver  om erhvervsret – opstart af virksomhed – virksomhedsform – kontrakter – ansættelse m.v.

Hjemmeside: www.advokatnoeglen.dk/firma/advokatfirmaet-john-larsen-aps


Om DreistStorgaard Advokater A/S:

DreistStorgaard Advokater yder juridisk rådgivning inden for alle aspekter af erhvervsjuraen, herunder etablering af selskaber, selskabsretlige omstruktureringer, køb og salg af virksomheder, finansiering, lejeret, markedsføringsret, persondataret samt udarbejdelse af kommercielle aftaler.

Hjemmeside: www.dreiststorgaard.dk


Om Hallas Grafisk Design: 

Hallas Grafisk Design rådgiver om grafisk, visuel identitet, løsninger til print eller online. De ydelser/produkter Hallas Grafisk Design tilbyder er f.eks. visuel identitet, brochure, visitkort, brevpapir, hjemmeside, annoncer, billedredigering, SEO osv.

Hjemmeside: www.hallasgrafisk.dk


Om Holder 100:

Holder 100 er et lokalt, digital bureau i Næstved, der hjælper virksomheder med e-handel, online markedsføring, web- og softwareudvikling.

Hjemmeside: www.holder100.dk


Om Pram Kommunikation:

Som tekstforfatter og content specialist hjælper Pram Kommunikation virksomheder med at øge salget gennem tekster og indhold, der skaber flere konverteringer. For eksempel tekst og indhold til websites, e-mailkampagner og strategi for sociale medier.

Hjemmeside: www.pramkommunikation.dk


Om Remisen Næstved:

Remisen er et iværksættermiljø i Næstved. Udover at have et iværksættermiljø, rådgiver de også i digitalisering herunder markedsføring gennem sociale medier både organisk og betalt, grafisk design, strategier, contentgenerering og webdesign.

Hjemmeside: www.remisen.net


Om Synergi Reklamebureau Webbureau:

Synergi Reklamebureau Webbureau er et lokalt fullservice reklame- og kommunikationsbureau. Deres primære arbejdsområder er grafisk design, webdesign, programmering og online markedsføring.

Hjemmeside: www.synergi1.dk


Om Møns Bank A/S:

Møns Bank med filial i Næstved har et stort kendskab til virksomhedsopstart, markedet som erhvervsdrivende og et kæmpe netværk. Møns Bank er gode til at finde løsninger sammen med kunden.

Hjemmeside: www.moensbank.dk/


Om Nykredit:

Nykredit Erhvervsbank med afdeling i Næstved tilbyder både bank, realkredit, investering, leasing og forsikring. Som erhvervskunde får du sparring og rådgivning samt en masse kundefordele.

Hjemmeside: www.nykredit.dk


Om Sparekassen Sjælland:

Sparekassen Sjælland kan med deres filial i Næstved hjælpe virksomheder med finansiering, økonomisk rådgivning, strategi og ledelse samt forretningsudvikling.

Hjemmeside:  www.spks.dk


Om Sydbank Erhverv: 

Sydbank Erhverv og deres afdeling i Næstved kan rådgive virksomheder gennem hele deres livscyklus. De rådgiver om strategi og forretningsudvikling i hele værdikæden. De hjælper også med at koble de nødvendige faglige kvalifikationer og kompetencer på og tilbyder diverse bankydelser efter behov.

Hjemmeside: www.sydbank.dk


 

Om Griffins Nordic Leadership

Nordic Leadership rådgiver deres kunder inden for strategi, salg, digital markedsføring, ERP-implementering og værdikædeoptimering. De har erfaring med mange forskellige brancher og har fokus på at skabe effektivitet og øget produktivitet hos SMV’er.

Hjemmeside: www.nordicleadership.dk


Om Funding2Learn:

Funding2Learn rådgiver virksomheder om strategi, ledelse og organisationsudvikling. De hjælper endvidere virksomheder med at gøre brug af forskellige støtteordninger. Funding2Learn hjælper også med ansøgninger til projektmidler med henblik på innovation, grøn omstilling mv.

Hjemmeside: www.funding2learn.dk


Om MH Ledelse:

MH Ledelse tilbyder ydelser indenfor procesoptimering, produktrentabilitet, fokus på øget indtjening, køb / salg af virksomheder og kundetilfredsheds undersøgelser. MH Ledelse er ligeledes godkendte som konsulent i projekterne “SMV Digital”, “Digitale veje til vækst” og “Digital Ledelses Kultur”.

Hjemmeside: www.mhledelse.dk


Om IT Operators Aps:

 IT Operators beskæftiger sig med IT-Drift, service og support. Deres spidskompetencer ligger inden for feltet proces og digitalisering, typisk med IT som værktøjet.

Hjemmeside:www.itoperators.dk


Om T2-Management:

T2-Mangement er en lokal konsulentvirksomhed, som arbejder med rådgivning, sparring og udvikling af virksomheder og iværksættere. Primære kompetenceområder er udvikling af virksomhedens ressourcer samt kompetencer, organisationsudvikling og ledelsessparring.

Hjemmeside:  www.t2-management.dk


Vil du have adgang til 2 timers gratis rådgivning?

Kunne et rådgiverforløb være lige det, der får dig videre som iværksætter eller virksomhedsejer?

Så kontakt mig!

Dennis Thyssen

Tlf.: +45 55 88 52 48

E-mail: dlt@naestvederhverv.dk