Relevante links

Vi har samlet en række tilbud og informationer, der kan
hjælpe din virksomhed på vej mod øget vækst

Amino.dk
Online mødested for mere end 100.000 iværksættere og selvstændige erhvervsdrivende. Debat, blogs og meget mere.
Besøg amino.dk

ArbejdskraftAlliancen
ArbejdskraftAlliancen er et bredt samarbejde mellem uddannelsesinstitutioner, faglige organisationer, rekrutterings- og vikarbureauer, A-kasser, Næstved Jobcenter og Næstved Erhverv. Sammen ønsker vi at gøre det nemmere for virksomheder at finde frem til tilbud, der matcher behov og ønsker inden for; rekruttering, opkvalificering, udvikling og fastholdelse af medarbejdere
Besøg ArbejdskraftAlliancen

Digital post
Alle med et CVR-nummer er forpligtet til at modtage Digital Post fra det offentlige. Eksisterende virksomheder har allerede en digital postkasse. Hvis den ikke allerede er aktiv, skal den aktiveres. Nye virksomheder skal bestille en NemID medarbejdersignatur. Signaturen er nødvendig for at aktivere den digitale postkasse.
Besøg virk.dk – digitalpost

Den Maritime Fond
Fonden er stiftet for at udvikle og fremme dansk skibsfart og værftsindustri. Dette sker gennem økonomisk støtte til forskning, teknologi- og produktudvikling, uddannelse, rekruttering og andre typer af initiativer med maritimt fokus.
DKK 0,5 – 2 mio.
Besøg Den Maritime Fond

Early Warning:
Gratis vejledning når din bundlinje bløder.
Besøg startvaekst.dk – Early Warning

Erhvervsejendomme
Danmarks 4 største portaler for erhvervsejendomme.
Besøg ejendomstorvet.dk
Besøg lokalebasen.dk
Besøg lokaleportalen.dk
Besøg colliersemner.dk

Erhvervshus Sjælland
Erhvervshuset tilbyder vækstvirksomheder skræddersyede vækstforløb, kurser og workshops med vækstkonsulenter inden for bl.a. finansiering og økonomi, salg og markedsføring, innovation og teknologi, internationalisering, ledelse og strategi. Tilbuddene er gratis.
Besøg Erhvervshus Sjælland

Erhvervsstyrelsen
Besøg erhvervsstyrelsen.dk

Eurostars
Eurostars er et europæisk program målrettet højteknologiske SMV’er. Det er afgørende, at virksomheden enten står over for en teknologisk udfordring, eller har en projektidé til at løse en teknologisk/samfundsmæssig problemstilling, og Eurostars belønner især ansøgninger med et stærkt internationalt partnerskab. Deltagerne kan ved succesfuld ansøgning få:
DKK 2,25 mio ved én dansk partner. Ved flere danske partnere kan disse få DKK 3,7 mio. i alt.
Besøg Eurostars

Fødevarestyrelsen
Alt om fødevarehåndtering og dyrehold:
Besøg foedevarestyrelsen.dk

Grøn Investeringsfond
Danmarks Grønne Investeringsfond er en selvstændig statslig lånefond, der har til formål at medfinansiere investeringer, som fremmer en grøn omstilling af det danske samfund.
Det er muligt at låne op til 60 procent af den samlede projektsum hos Danmarks Grønne Investeringsfond. Lånebeløbet er maksimum 100 mio. kr. og minimum 2 mio. kr.
Besøg Grøn Investeringsfond

Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP)
Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP) yder støtte til branchedrevne projekter inden for jordbrugs-, fiskeri- og akvakulturområdet, der sigter mod at skabe nye og forbedrede teknologier og anvende teknologierne i produkter, processer og/eller tjenesteydelser. Desuden skal GUDP sikre, at der bliver bevilliget midler til projekter inden for fødevaresektoren.
DKK 0.25-5 mio.
Besøg GUDP

InnoBooster
InnoBooster er et tilskud til virksomheder, der ønsker at udvikle og markedsmodne et nyt produkt, en ny service eller forbedre en proces, der øger din virksomheds konkurrenceevne og skaber vækst. Tilskuddet kan være med til at mindske virksomhedens risiko ved projektet.
Beløb 50.000 kr. – 5 mio. kr.
Besøg Innobooster

Innofounder
Tilskud til iværksættere med en innovativ idé, som kan blive til en økonomisk bæredygtig forretning.
Innofounder er et 12 måneder langt fuldtidsforløb, der har til formål at accelerere udviklingen af din iværksætteridé fra de tidlige faser til et stadie, hvor du er klar til at gå på markedet eller hente investeringer.
Beløb 15.000 kr. – 100.000 kr.
Besøg Innofounder

Kommunen som kunde
Ønsker du at blive leverandør til Næstved Kommune, så kan du på kommunens hjemmeside læse mere om kommunens indkøbs- og udbudspolitik. Du kan også finde vejledning til det elektroniske udbudssystem og se alle aktuelle udbud.
Besøg Aktuelle Udbud fra Næstved Kommune

LAG Midler
EU-støtte til landdistrikt i Sydsjælland. En Lokal AktionsGruppe (LAG) er en konstruktion, der giver lokale kræfter direkte indflydelse på, hvordan der skabes job og bedre livsvilkår i landdistrikterne i kommunerne.
Besøg Lag Midler

Miljøteknologisk Udviklings- og Demonstrationsprogram (MUDP)
MUDP (Miljøteknologisk Udviklings- og Demonstrationsprogram) yder støtte til udvikling af nye teknologier, processer og/eller tjenesteydelser inden for miljøteknologi. Programmet har fokus på innovative projekter, der skaber værdi. Virksomheder kan ved succesfuld anvendelse af MUDP opnå:
Støtte mellem 0,5-5 mio. kr. til udvikling, test (afprøvning) og/eller demonstration af miljøteknologi, samt gennemførelse af tekniske undersøgelser forud for udvikling, test eller demonstration
Besøg MUDP

SKAT
SKAT for erhverv, f.eks. tilmelding til gratis informationsmøder:
Besøg skat.dk

Sygedagpengeforsikring for selvstændige erhvervsdrivende
Driver du enkeltmandsvirksomhed – eller er gået sammen med andre om at drive virksomhed som I/S – kan du tegne en sygedagpengeforsikring, der kan sikre dig mod økonomisk tab i forbindelse med egen sygdom.
Besøg statens-adm.dk

Udviklingshus Fuglebjerg
Kontorhotel for mikrovirksomheder i Fuglebjerg – et dynamisk og innovativt miljø.
Besøg Udviklingshus Fuglebjerg.dk

Virk.dk
Oprettelse af virksomhed og information om at starte virksomhed.
Besøg virk.dk

Virksomhed i Næstved
Overvejer du at flytte din virksomhed til Næstved Kommune, så har vi her hos Næstved Erhverv gjort arbejdet lettere for dig. Vi har samlet en masse brugbar information om kommunen og alle de muligheder, den kan tilbyde dig og din virksomhed.
Besøg Virksomhed i Næstved

Virksomhedsguiden
Virksomhedsguiden giver dig overblik over bl.a. events og netværk i dit lokalområde samt vejledning og information om opstart, drift og udvikling af din virksomhed.
Besøg Virksomhedsguiden

Vækstfabrikkerne
Strukturerede rammer for ambitiøs forretningsudvikling, kontorfællesskaber i hele Region Sjælland:
Besøg vaekstfabrikkerne.dk

Listen er ikke fuldstændig. Har du et forslag til et godt link, så send det til kommunikationskonsulent Janni Nolting Magnussen på ne@naestvederhverv.dk

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuel viden inden for erhvervslivet, invitationer til arrangementer og meget mere!

JA TAK

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse