Salg og markedsføring

7 TILBUD DER KAN ØGE DINE SALG

Vil du have flere kunder – men er i tvivl om, hvilke håndtag du skal dreje på? Så er vores gratis tilbud lige noget for dig.

Vi stiller skarpt på, hvordan du kan øge dit salg og tiltrække flere kunder

Få et overblik vores forskellige tilbud herunder:

Møde om salg og markedsføring

Få et møde, hvor du kan få sparring og vejledning om jeres kunder, salg og markedsføring. Sammen finder vi de gode løsninger, der kan øge lige præcis dit salg. Herefter hjælper vi dig videre, så du kan bruge din nye viden.

Få privat rådgivning

Vi har et eksklusivt samarbejde med lokale salgs- og markedsføringsrådgivere om 2 timers gratis, indledende rådgivning baseret på dine behov. Læs mere her

Virtuelt minikursus i e-handel og digital markedsføring

Vi har samlet 7 videoer om e-handel og digital markedsføring (på vores hjemmeside). Her deler lokale, private rådgivere ud af deres viden om webshops, markedsføring på sociale medier, SEO, Google Ads, Google My Business, nyhedsbreve og e-mail marketing, LinkedIn og video.

Få adgang til udviklingspuljer og projektstøtte til e-handel

Vi hjælper dig til at søge midler til e-handel. Fx gennem programmet SMV:Digital, hvor virksomheder kan søge enten 25.000 eller 100.000 kroner til privat rådgivning. Vi vejleder om dine muligheder og hjælper dig med at skrive en god ansøgning. Projektet kan fx være udvikling af webshop, produktkonfiguration og systemintegration. Læs mere her

Få hjælp fra studerende

Gennem konceptet www.arbejdskraftalliancen.dk har Næstved Erhverv et tæt samarbejde med relevante uddannelsesinstitutioner. Vi hjælper både med at søge studentermedhjælpere og praktikanter eller udvikle projektsamarbejder med uddannelsesinstitutionerne baseret på dine ønsker og behov.

Kursus om salg, kunder og service

Vi tilbyder i samarbejde med Erhvervshus Sjælland 2 årlige forløb, hvor du får redskaber til at lave en målrettet strategi for dit salg. På forløbet får du en unik mulighed for at målrette din salgsindsats og få lagt en 4-ugers handlingsplan, der kan hjælpe din virksomhed til næste niveau.

Udvikling af medarbejderes og lederes kompetencer

Vi hjælper dig med at finde relevante forløb og kurser, som kan udvikle dine egne og dine medarbejderes kompetencer. Vi hjælper også med at identificere relevante støtteordninger til kompetenceudvikling og evt. at finde en vikar i perioden. Dette sker gennem www.arbejdskraftalliancen.dk.

Vil du høre mere?

Du er meget velkommen til at kontakte Dennis og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed med salg og markedsføring!

Kontakt Dennis Lisner Thyssen på 5588 5248 eller dlt@naestvederhverv.dk

Dennis Thyssen

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt mig!

Tlf. +45 55 88 52 48

E-mail: dlt@naestvederhverv.dk

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuel viden inden for erhvervslivet, invitationer til arrangementer og meget mere!

JA TAK