Skal vi vise din virksomhed frem til DM i Skills?

Næstved Erhverv har en plads på Næstved Kommunes stand til DM i Skills den 4.-6. april 2019. Her vil vi hjælpe lokale virksomheder med at komme i kontakt med nogle af de tusindvis af unge besøgende, der er interesserede i at arbejde og uddanne sig inden for håndværk.

DM i Skills er den oplagte mulighed for Næstveds virksomheder til at komme i kontakt med rigtig mange unge mennesker, der overvejer at tage en erhvervsuddannelse.

Over de tre Skills-dage i april tilbyder Næstved Erhverv at koble virksomheder og mulige lærlinge sammen. Vi tager imod så mange unge, som muligt, registrerer deres ønsker og kontaktoplysninger samt viser dem Næstveds virksomheder og arbejdspladser.

Hvis du er interesseret i at blive vist frem, er der flere muligheder:

  • Giv os dine stillingsopslag for lærlinge- og/eller fritidsarbejde
  • Giv os materiale om din virksomhed – hvad laver I og hvordan er det at være i lære hos dig?
  • Kom og vær med på vores stand sammen med en af dine nuværende lærlinge i en time eller to, så de besøgende kan få sig et indblik i, hvordan det er at være i lære hos dig.
  • Eller giv os bare et praj på forhånd, så vi ved, om du efterfølgende kunne være interesseret i at blive kontaktet af os med forslag til mulige lærlinge eller unge, der søger fritidsjob.

DM i Skills forventes at tiltrække mere end 50.000 besøgende – de fleste vil være unge mennesker fra 7., 8. og 9. klasser fra hele oplandet omkring Næstved.

Send eller kom og aflever dit materiale til:
Erhvervskonsulent Dennis Lisner Thyssen
Næstved Erhverv
Sct. Peders Kirkeplads 14 B
4700 Næstved
Email: dlt@naestvederhverv.dk
Direkte telefon: 55 88 52 48

Vi modtager materiale indtil onsdag den 3. april 2019.

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse