Informationer om arrangementet – STORMØDE FOR BYGGE/ANLÆG

Her på siden kan du få informationer om arrangementet afholdt onsdag den 30. oktober 2019

Inden længe står 2020 for døren, og det betyder også, at Næstved Kommune får et nyt budget for det kommende års anlægs- og renoveringsarbejde.

Næstved Kommune, Næstved Erhvervsforening og Næstved Erhverv inviterede derfor til et møde, hvor borgmester Carsten Rasmussen gennemgik anlægsbudgettet for 2020, og direktør Sven Koefoed-Hansen fra Næstved Kommune gave os en briefing om de aktuelle bygge- og udviklingsprojekter i Næstved Kommune.

I 2020 kommer der for alvor gang i byggeriet af Femern-tunnellen og den nye Storstrømsbro, og derfor stillede stormødet også skarpt på disse to projekter med en samlet anlægssum på 60 milliarder kroner. Repræsentanter fra de to store byggerier kom og fortalte om projekterne og om, hvordan man kan blive underleverandør til entreprisehaverne, der har brug for alt lige fra håndværk og byggepladsudstyr til vognmandskørsel og catering.

Hent oplæg som PDF

Næstved Kommunes anlægsbudget for 2020 v/ Carsten Rasmussen, borgmester i Næstved Kommune
Hent oplæg som PDF her

Orientering om bygge- og udviklingsprojekter i Næstved Kommune v/ Sven Koefoed-Hansen, direktør i Næstved Kommune
Hent oplæg som PDF her

Status på byggeriet af Femern-tunnellen v/ Niels Erik Mortensen, designchef for portaler og ramper hos Femern A/S
Hent oplæg som PDF her

Status på byggeriet af den nye Storstrømsbro v/ Niels Gottlieb, projektchef i Vejdirektoratet
Hent oplæg som PDF her


Er du interesseret i at høre mere om arrangementet- eller har du øvrige spørgsmål, kan du kontakte Peter Fjerring, Næstved Erhverv på telefon 55885218 eller e-mail pfj@naestvederhverv.dk