To erfarne og lokalkendte konsulenter til Næstved Erhverv

1. april startede to nye konsulenter hos Næstved Erhverv. Vivi Johansen får fokus på iværksætteri, detailhandel og indsatsen for bymidten; mens Rune Lerke skal hjælpe ejerledere og SMV videre, samt videreføre indsatserne for industrien og bygge- og anlægsbranchen.

Af Kristina Herlev Wulff

Det var to kendte og erfarne ansigter, der startede hos Næstved Erhverv 1. april. Såvel Vivi Johansen som Rune Lerke kommer med mangeårig erfaring fra det private erhvervsliv, solide kompetencer indenfor salg, ledelse og strategisk forretningsudvikling og veludbyggede lokale relationer fra karrierer i og omkring vores lokale virksomheder.

– Med Vivi og Rune har vi fået to virkeligt stærke konsulenter med ombord. Det gælder for dem begge, at de selv har siddet i den stol som dem, de nu skal hjælpe og servicere sidder i. Jeg glæder mig virkeligt til samarbejdet med Vivi og Rune, og jeg er sikker på, at de vil løfte ikke bare Næstved Erhverv men også Næstveds virksomheder til næste niveau, siger Rasmus Holst-Sørensen, direktør i Næstved Erhverv.

Om på den anden side af bordet
Rune Lerke ansættes som senior erhvervskonsulent med ansvar for en stor del af serviceringen af vores små og mellemstore ejerledede virksomheder. Rune skal dertil varetage Næstved Erhvervs indsatser overfor bygge- og anlægsbranchen og industrien. Rune har en baggrund fra forskellige lederstillinger i fremstillings- og bygge- og anlægsvirksomheder, heraf flere lokale. Blandt andet har Rune været marketingschef i Knudsen Holding (altan.dk) og fabrikschef i lokale H.C. Jensen.

– Jeg glæder mig utroligt meget til at skabe nye tiltag og rammer, som gør det muligt for de lokale virksomheder at skabe vækst og flere arbejdspladser. Jeg tror på, at dét, at jeg selv har siddet på den anden side af bordet i SMV i Næstved, har givet mig en stor forståelse for, hvad der skal til for at styrke virksomhedernes konkurrencekraft. Det glæder jeg mig virkeligt til at komme ud og tale med virksomhederne om, fortæller Rune Lerke.

En veteran i detailbranchen
Vivi Johansen får, som erhvervskonsulent, ansvaret for Næstved Erhvervs iværksætterindsats, og hun skal stå i spidsen for et opgraderet fokus på bymidten og detailhandlen i hele kommunen. Vivi har haft egen butik i bymidten, hun har været butikschef og sælger til detailhandlen i en årrække, og faktisk vandt Vivi prisen som årets iværksætter i 1999. Vivi har været tilknyttet Næstved erhverv på deltid siden oktober sidste år, men træder nu ind som fuldtids erhvervskonsulent.

– Jeg har selv haft en blomster- og brugskunstbutik i Næstved bymidte i 10 år, så jeg kender detailbranchen indefra. Med 25 års erfaring som leder og medarbejder har jeg en rigtig god forretningsforståelse, så jeg kan hurtigt gennemskue og genkende virksomhedernes udfordringer. Jeg kender mange af de udfordringer, som vores iværksættere og detailhandlende står med, og jeg glæder mig enormt til at sparre med Næstveds mange dygtige virksomheder og iværksættere, fortæller Vivi Johansen.

Mød Vivi Johansen:

Vivi Johansen skal arbejde for at gøre en forskel for den enkelte detailbutik, for bymidten som et hele, og så skal hun hjælpe iværksættere med at udleve deres drøm.

Vivi er uddannet indenfor salg og markedsføring, har selv drevet butik i bymidten i mange år og har tidligere vundet iværksætterprisen. Vivi har ligeledes mange års erfaring i at vejlede og rådgive virksomheder og iværksættere.

Vivi er i øvrigt født og opvokset i Næstved, hvor hun stadig er bosat med sin familie:

Kontakt Vivi:
Ring til Vivi på tlf. 5588 5219 eller send en mail til: vsmaje@naestvederhverv.dk hvis du overvejer at starte virksomhed eller driver butik og har brug for sparring eller et sæt friske øjne på din virksomhed.

For mig er det altafgørende med en nærværende, målrettet og helhjertet indsats. Min fremmeste opgave bliver, sammen med den enkelte virksomhed, at identificere de vigtigste udfordringer og sørge for, at de får den rigtige hjælp til at løse dem. Det kan være svært gennemskue behov og muligheder i en travl hverdag med lange arbejdsdage, hvor der er fokus på drift. Privat er jeg meget synlig i byen, på torvedage og til events, og jeg støtter bevidst de lokale butikker og virksomheder i størst muligt omfang. Jeg glæder mig til at være med til at udvikle Næstved, der har en særlig plads i mit hjerte.

Mød Rune Lerke:

Rune Lerke får ansvaret for en del af den SMV-rettede indsats hos Næstved Erhverv. Rune brænder for at styrke og realisere virksomhedernes potentiale gennem nytænkning og veltilrettelagte strategier og handleplaner. Rune får desuden ansvaret for at udvikle industrien og bygge- og anlægsbranchen i Næstved.

Rune kommer med en bred erfaring primært fra bygge- og anlægssektoren, hvor han har arbejdet med forretningsudvikling, ledelse, salg og marketing som de primære områder. Senest har han arbejdet som henholdsvis fabrikschef og direktør i to forskellige SMVer i Næstved.

Privat er Rune bosat med sin familie i Gerlev i Slagelse kommune. Han har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.comm. i virksomhedsstudier og performance design fra RUC.

Kontakt Rune:
Ring til Rune på 29924033 eller rnyler@naestvederhverv.dk, hvis du har brug for sparring om salg, ledelse, eller hvordan du omsætter virksomhedens strategi til helt konkrete handleplaner. Det er også Rune, du skal ringe til, hvis du vil have en snak om aktuelle markedstendenser og globale trends, som kan være afgørende for at drive virksomhed på kort som lang bane.

Min erfaring som leder i flere SMVer har givet mig god indsigt i de udfordringer og uforløste potentialer, der ligger i mange af vores små, mellemstore og især ejerledede virksomheder. Jeg ser meget frem til at have en god og bred dialog med virksomhederne i Næstved og til at tilbyde troværdig sparring og levere de aktiviteter og tilbud, som virksomhederne efterspørger.

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse