To tunge herrer tager kærlig hånd om din virksomhed på RaketVækst

RaketVækst er der to faste konsulenter til at servicere maksimalt 9 virksomheder. Du er garanteret fuld opmærksomhed under hele kurset. Konsulenterne har stor erfaring med at skabe resultater og køre RaketVækst-kurserne. Den sparring, der foregår med de andre deltagere og deres evne til fra deres virksomhed at give et perspektiv på din, er også værdifuld.

Vækstkonsulent Nils Hall Torgersen
Ekspert i strategiudvikling. Hjælper virksomheder med at få gang i vækstkurven. Nils Hall Torgersens spidskompetencer er:
• Strategi
• Forretningsudvikling
• Vækst
• Salg- og markedsføring
• Finansiering
• Kapitalfremskaffelse
• Turnaround og ændringsprocesser

Et af Nils Hall Torgersens fokusområder er at få virksomhedsledere til at anvende deres ressourcer og tid mere hensigtsmæssigt. Han har erfaring i at guide ledere til at fokusere på, hvad der er vigtigst for netop deres virksomhed. Nils Hall Torgersen har arbejdet med forretningsudvikling og strategi gennem hele sin karriere. Han har erfaring med, hvad der skal til, når virksomheder gerne vil vækste og hjælper dem med at få øje på udfordringerne og udvikle løsninger. Nils Hall Torgersen har arbejdet med store brands, bl.a. Nestlé, Levi Strauss og Junkers. Som salgsansvarlig har han altid skabt omsætningsfremgange på over 40%, og årlige resultatfremgange på over 60 %. Han har derfor både den praktiske og teoretiske indgang til at udfordre virksomheder, få dem til at sætte mål – og få dem opfyldt.

Vækstkonsulent Søren Mikkelsen
Specialist i at få virksomheder til at opstarte nye aktiviteter i udlandet, etablere datterselskaber og kan guide til licenser af internationale varemærker. Søren Mikkelsens spidskompetencer er:
• Sparring omkring international ekspansion, joint ventures samt partnerskaber
• At tilpasse strategier til kulturen på nye markeder
• Eksport til nære og fjerne markeder
• Finde adgangen til et bredt netværk
• Forstå og forhandle licenser

Søren Mikkelsen har arbejdet med forretningsudvikling gennem 25 år og har etableret nye forretninger i det meste af Østeuropa og Sydeuropa, så hans erfaring spænder vidt. Han har bl.a. været salgs- og marketingsdirektør i koncerner med salg til de fleste kontinenter, haft egen virksomhed med salg af produkter (bl.a. e-handel) og været ansvarlig for køb og salg af virksomheder. Med Søren Mikkelsens sparring kan virksomheder få afklaret mange tvivlsspørgsmål, da han også har erfaring med forskellige kulturer, og hvordan man bruger sine ressourcer optimalt. Når Søren Mikkelsen arbejder, lytter og opfanger han dine og din virksomheds signaler, så du kan udvikle virksomheden. Han er akademikeruddannet og har selv haft fingrene plantet i iværksættermulden. Søren Mikkelsen er god til at kommunikere med små som store virksomheder og forstå mindsettene.

LÆS OGSÅ: Er du klar til at tage næste skridt i din virksomheds udvikling?

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse