Tre nominerede til prisen som Årets Iværksætter 2019

Der er mange nye virksomheder, som kunne være gode kandidater til at modtage prisen Årets Iværksætter 2019, og bedømmelseskomiteen har været på hårdt arbejde for at finde lige præcis disse tre nominerede, som skiller sig ud blandt næsten 300 nye virksomheder i Næstved kommune: Citatplakat.dk, TD Byg og MTM Service.

Udvælgelseskomiteen har valgt de tre virksomheder, fordi de skiller sig ud fra resten og formår at skabe arbejdspladser, præstere økonomisk vækst og være synlige i det marked, de befinder sig på. Det er tre virksomheder i forskellige brancher og med forskellige styrker.

Vi siger stort tillykke til de tre nominerede til Årets Iværksætter 2019 i Næstved!

Iværksætterprisen uddeles hvert år af Næstved Erhverv, Rådgiver Forum Næstved og Næstved Erhvervsforening til en af de tre nominerede ved Næstved Erhvervs og Næstved Erhvervsforenings Nytårskur onsdag den 16. januar 2019.

Skal du med til nytårskuren? Se program og tilmeld dig her.


Citatplakat.dk gengiver tidens sjoveste danske citater på plakater og bringer dermed et smil frem på folks læber. I 2015 besluttede Oliver Christopher Hansen (tv.) og Kasper Laursen (th.) sig for at gøre en idé, opstået i godt selskab, til virkelighed. På kort tid har Citatplakat.dk etableret sig som en veldrevet virksomhed inden for en spændende niche – i 2018 regner de med at lande på et salg på 25.000 plakater, som bliver solgt via virksomhedens web-butik.

I 2016 startede Thomas Dietz virksomheden TD Byg. Han havde ikke tidligere været selvstændig, men arbejdet som tømrersvend og havde længe gået med tanken om at starte op for sig selv. TD Byg har på kort tid oplevet en solid udvikling med aktuelt ni ansatte og en forventet omsætning i 2018 på op mod 7 mio. kr. Virksomhedens primære virke er som underentreprenør på tømrerdelen i forhold til større byggefirmaer.

MTM Service er en servicevirksomhed inden for rengøring, vinduespolering og ejendomsservice for erhvervslivet – etableret i 2015 af Martin Rowland Sørensen (tv.) og Thomas Rune (th.). MTM Service har opnået stor succes med deres mission: At gøre hverdagen lettere for deres kunder og hele tiden forbedre deres ydelser. Virksomheden oplever en stærk vækst og har i 2017-18 tredoblet sin årsomsætning til nu 16 mio. kr. Der er aktuelt 40 ansatte.

For at blive nomineret til Årets Iværksætter skal virksomheden:
•Være innovativ med hensyn til udvikling af produkt, ydelse/service eller udvikling af nye markeder.
•Have skabt arbejdspladser i Næstved kommune.
•Have et CVR.nr. under fire år/have drevet virksomhed i højst fem år.
•Have præsteret et økonomisk resultat i positiv udvikling.
•Være synlig i det marked, virksomheden befinder sig på.

Bedømmelseskomiteen 2019 består af formand Jens Peter Andersen fra Rådgiverforum Næstved, erhvervskonsulent Peter Fjerring fra Næstved Erhverv A/S og formand Torben Johansen fra Næstved Erhvervsforening.

Tilmeld dig allerede nu Nytårskuren onsdag den 16. januar kl.15.00-18.00, på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Grønnegade 10, 4700 Næstved.

Deltagelse er gratis.

Vi glæder os til at se dig til årets Nytårskur 2019!

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse