Tre nominerede til prisen som Årets Iværksætter 2020

Der er mange nye virksomheder, som kunne være gode kandidater til at modtage prisen Årets Iværksætter 2020, og bedømmelseskomiteen har været på hårdt arbejde for at finde lige præcis disse tre nominerede, som skiller sig ud blandt næsten 300 nye virksomheder i Næstved kommune: Café Grønnegade, JKP Murerentreprise og VJ Malerservice.

Af kommunikationskonsulent Pia Flindt Kainø Jensen, Næstved Erhverv

Udvælgelseskomiteen har valgt de tre virksomheder, fordi de skiller sig ud fra resten og formår at skabe arbejdspladser, præstere økonomisk vækst og være synlige i det marked, de befinder sig på. Det er tre virksomheder i forskellige brancher og med forskellige styrker.

Vi siger stort tillykke til de tre nominerede til Årets Iværksætter 2020 i Næstved!

Gitte Spandet startede Café Grønnegade i 2016 efter mange år i restaurationsbranchen i Danmark, Norge, Tanzania og Zanzibar. Gitte Spandet lægger vægt på det autentiske og historiske, og det vigtigste er at skabe en god oplevelse for gæsterne. På ganske få år har Gitte Spandet udvidet forretningen til også at omfatte drift af Café Kilden i golfklubben i Mogenstrup samt kantinen hos VUC Storstrøm i Teatergade i Næstved bymidte. Gitte Spandet har 20 medarbejdere. Foto: Næstved Erhverv

LÆS OGSÅ: Café Grønnegade nomineret som Årets Iværksætter 2020 i Næstved

Jannick Keldgård Petersen startede JKP Murerentreprise i 2016. Ordrebogen var fuld fra starten, og JKP Murerentreprise har udført murerarbejde på alt lige fra boligbyggerier i København og typehusbyggerier til småopgaver for Hr. og Fru Næstved. Jannick Keldgård Petersen driver sin virksomhed ud fra principper om det gode håndværk, rimelig pris og at kunden skal være tilfreds. Forretningsmodellen er at leje folk ind i forhold til projekternes størrelse – det giver en god fleksibilitet. Foto: JKP Murerentreprise

LÆS OGSÅ: JKP Murerentreprise nomineret som Årets Iværksætter 2020 i Næstved

Vickie Vendborg Jacobsen startede VJ Malerservice i 2016 og er vokset stille og roligt fra bar bund til i dag at have fyldt ordrebog seks måneder frem. Vickie Jacobsen gør en dyd ud af at have tilfredse kunder, og at håndværket er i top. VJ Malerservice udfører både almindeligt malerarbejde og specialopgaver, som fx italiensk malerkunst, hos private og virksomheder, men også klargøring af lejligheder i udlejningsejendomme samt rengøring og vinduespudsning til private. VJ Malerservice beskæftiger fire medarbejdere. Foto: Næstved Erhverv

LÆS OGSÅ: VJ Malerservice nomineret som Årets Iværksætter 2020 i Næstved

Iværksætterprisen uddeles hvert år af Næstved Erhverv, Rådgiver Forum Næstved og Næstved Erhvervsforening til en af de tre nominerede ved Næstved Erhvervs og Næstved Erhvervsforenings Nytårskur tirsdag den 7. januar 2020.

Skal du med til nytårskuren? Se program og tilmeld dig her.

For at blive nomineret til Årets Iværksætter skal virksomheden:
•Være innovativ med hensyn til udvikling af produkt, ydelse/service eller udvikling af nye markeder.
•Have skabt arbejdspladser i Næstved kommune.
•Have et CVR.nr. under fire år/have drevet virksomhed i højst fem år.
•Have præsteret et økonomisk resultat i positiv udvikling.
•Være synlig i det marked, virksomheden befinder sig på.

Bedømmelseskomiteen 2020 består af formand Flemming Krabbe fra Rådgiverforum Næstved, erhvervskonsulent Peter Fjerring fra Næstved Erhverv og formand Torben Johansen fra Næstved Erhvervsforening.

Tilmeld dig allerede nu Nytårskuren tirsdag den 7. januar 2020 kl. 15.00-17.30 på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Grønnegade 10, 4700 Næstved.

Deltagelse er gratis.

Vi glæder os til at se dig til årets Nytårskur 2020!

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse