Tredje nominerede til Iværksætterprisen

 

Tredje nominerede til Iværksætterprisen

Næstved Erhvervsforening og Næstved Erhverv har nomineret 3 virksomheder til Iværksætterprisen 2023. hvem der vinder afsløres til nytårskuren d. 19/1. Hvis du ikke har tilmeldt dig Nytårskuren endnu, så kan du gøre det her.

Den tredje ud af tre virksomheder som er nomineret til Iværksætterprisen og som vi gerne vil præsentere, er Bendtsen Byg.

Bendtsen Byg kom til verden i februar 2019 og var i starten blot Anders Bentsen plus en lærling og en arbejdsmand. I dag køres virksomheden af Anders Bentsen og Mikkel Lærke (Se foto) og de er i alt 13 ansatte.

Det har ifølge Bendtsen Byg været både spændende og udfordrende at starte ny virksomhed op. ”Det ligger i tiden, at det kan være svært at rekruttere de rigtige folk”, siger Mikkel Lærke, ”men stille og roligt har vi fået bygget en god medarbejderskare op.”

Bendtsen Byg går ikke med planer om at blive en stor spiller på kort sigt.

”Det vigtigste for os nu og her er at brande os som et firma som leverer et godt stykke arbejde”, fortæller Mikkel Lærke. ”Og så vægter vi kundetilfredshed højt. Det er nemmere at beholde en god kunde end at lande en ny.” 

Anders Bendtsen og Mikkel Lærke er begge glade for at blive nomineret til iværksætterprisen. Som de siger: ”Vi befinder os i branche, hvor man sjældent får anerkendelse, når man gør et godt stykke arbejde, men helst sikkert altid får det at vide, hvis der er noget, der går skidt. Derfor er det rart med lidt anerkendelse!”

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse