Undersøgelse: Stor tilfredshed med Næstved Erhverv

Den årlige tilfredshedsundersøgelse giver Næstved Erhverv en særdeles positiv bedømmelse blandt de næsten 500 virksomheder, vi har hjulpet i år.

Vi kan se tilbage på et 2021, hvor de fleste virksomheder har skullet finde deres ståsted midt i en fortsat Covid-19 pandemi, der dog også har budt på en voldsom vækst i mange brancher. Det har krævet omstilling og udvikling at vænne sig til de nye tider, og vi har kunnet mærke den travlhed her hos os i Næstved Erhverv.   

Vi kan heldigvis se, at vi har kunnet følge med de behov, der har været. Vi har nemlig fået en rigtig flot bedømmelse fra de lokale virksomheder, der har svaret på et spørgeskema fra Dansk Erhvervsfremme. 

89% har svaret, at de er tilfredse eller meget tilfredse med deres kontakt med Næstved Erhverv, mens kun 2% ikke er tilfredse. 

”Det er et resultat, det gør os stolte. Vi er gået frem på alle parametre, og tilfredsheden med samtlige af vores forretningsområder ligger nu over seks på en skala fra 1-7. Det er virkelig flot og viser, at vi lytter til de lokale virksomheder og sætter de rigtige initiativer i gang, der er med til at gøre en forskel,” siger direktør Rasmus Holst-Sørensen. 

Vi skal matche virksomhedernes behov

Hvert år måler vi i Næstved Erhverv tilfredsheden blandt de virksomheder og iværksættere, der har benyttet vores service i det forgangne år. Det er en måde at udvikle vores indsats og sikre, at vores arbejde matcher virksomhedernes behov.

”Vi kan se, at tilfredsheden med vores ydelser generelt ligger rigtig højt. Det er særligt i forhold til vores kurser og arrangementer, hjælp til forretningsudvikling og Covid-19 hotline,” fortæller Rasmus og fortsætter: 

”Det har igen været et særligt år, hvor covid-19 stadigvæk fylder – også i forhold til den kæmpe vækst, der også er fulgt med. Vi er glade for, at vi har kunnet gennemføre en række særlige og nye initiativer – blandt andet vores samarbejde med Google, hvor vi holdt 62 kurser over seks uger på Axeltorv, vores indsats for at få udviklingsmidler hjem til de lokale virksomheder, hvor vi har hentet over 2,7 mio kr i 2021, et givende samarbejde med DTU og ikke mindst vores nye bestyrelseskursus.” 

Vi fokuserer på at videreføre de gode initiativer til næste år.  

Du kan læse analysen i dens fulde længde her.

Metode: Dansk Erhvervsfremme har gennemført undersøgelsen på vegne af Næstved Erhverv i perioden 11. til 22. november 2021. Surveyen er udsendt til virksomheder, der har haft kontakt til Næstved Erhverv i løbet af det seneste år. Af dem har 108 svaret.

 

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse