Undersøgelse: Stor tilfredshed med Næstved Erhverv

Den årlige tilfredshedsanalyse giver Næstved Erhverv en særdeles positiv bedømmelse blandt virksomheder, der har haft kontakt med os.

Af: Kristina Herlev Wulff, kommunikationskonsulent, Næstved Erhverv

Der var ikke ret meget i 2020, der blev, som vi havde planlagt og forventet.

Både virksomheder og vi befandt os i ukendt land i forhold til coronaens mange konsekvenser, og vores alles hverdag kom til at handle om krisehåndtering, hjælpepakker og nye initiativer for at omstille virksomhederne til den nye virkelighed.

Det til trods har vi fået en rigtig, rigtig flot bedømmelse fra de lokale virksomheder, der har svaret på et spørgeskema fra Dansk Erhvervsfremme.

88% af de adspurgte har svaret, at de er tilfredse med deres kontakt med Næstved Erhverv.

– Det er et resultat, det gør os stolte. 2020 har været et anderledes år, som vi ikke kunne forudse, da vi lagde planer for vores indsatser tilbage i 2019, siger direktør Rasmus Holst-Sørensen og tilføjer:

Hvert år måler vi tilfredsheden blandt de virksomheder og iværksættere, som har benyttet vores service i det forgangne år. Det er en måde at udvikle vores indsats og sikre, at vores arbejde rammer plet i forhold til virksomhedernes behov. Og at vi, en pandemi til trods, alligevel er nået op på 88% tilfredshed blandt respondenterne, er noget, vi er rigtig glade for og stolte over.

Sigter mod endnu bedre resultater

Sidste års undersøgelse gav dog Næstved Erhverv et endnu bedre resultat: 93% af de adspurgte var tilfredse med Næstved Erhverv.

Men set i lyset af et noget turbulent 2020, hvor både corona og udskiftning på flere poster i organisationen har krævet ændret fokus og haft sine egne, indbyggede udfordringer, er årets resultat stadig meget opløftende.

– Vi holder næsten samme høje niveau som 2019, der på mange parametre var et stabilt og ”almindeligt” år. Og det siger mig, at vi på rigtig mange parametre er lykkes på trods, lyder det fra Næstved Erhvervs direktør.

– Nu fokuserer vi nu på at komme helt op på niveauet fra sidste år i den næste tilfredshedsundersøgelse, siger Rasmus Holst-Sørensen.

Her er et udpluk af resultaterne fra analysen, som du kan læse i dens fulde længde her.

  • 88% er tilfredse med Næstved Erhverv
  • 50% af de adspurgte har benyttet sig af Næstved Erhvervs arrangementer
  • Respondenterne angiver særligt stor tilfredshed på forretningsudviklingsforløb

Metode: Dansk Erhvervsfremme har gennemført undersøgelsen på vegne af Næstved Erhverv i periode 26. oktober til 6. november 2020. Surveyen er udsendt til virksomheder, der har haft kontakt til Næstved Erhverv i løbet af det seneste år. Af dem har 140 svaret.