Vil du vises frem over for hundredvis af studerende på RUCs karrieremesse?

Karrieremesse RUC

Har du og din virksomhed lyst til at blive eksponeret på RUCs karrieremesse torsdag den 9. februar 2017? Og måske vil du gerne prøve af, hvordan det er at have en akademiker i din virksomhed? Næstved Erhverv tilbyder hermed at præsentere din virksomhed på vores stand på karrieremessen.

På RUCs karrieremesse kommer de studerende for at lede efter spændende praktikpladser og virksomheder, hvor de kan udføre et projekt. At samarbejde med en studerende kan belyse et område i din virksomhed, som der måske ikke ellers ville være blevet kigget nærmere på. Det kan også være, at du har et projekt liggende i skuffen, som den studerende kunne arbejde med. Eller det kan være, at den studerende kan kigge på din virksomhed som helhed og derefter komme med forslag til et projekt, som du ikke selv havde tænkt på.

Mangler du fx en digital strategi
– Projektets indhold er meget fleksibelt i forhold til den enkelte virksomhed og i forhold til, hvad man aftaler med den studerende. Det kan være, at virksomheden gerne vil have afdækket nye markeder. Det kan være i Jylland eller i udlandet. Det kan være, at man gerne vil udvide sit sortiment, ændre sine produktionsprocesser, have lavet en digital strategi eller på anden måde have en studerende til at se på virksomheden med nye briller, siger erhvervskonsulent Thomas Rømer Jakobsen fra Næstved Erhverv.

Ingen løn til den studerende
I praksis foregår det sådan, at når de studerende kommer hen til Næstved Erhvervs messestand, så taler erhvervskonsulent Thomas Rømer Jakobsen med dem om, hvad de studerer, og hvad de kunne være interesserede i at arbejde med.
– Jeg finder så nogle forslag frem blandt de virksomheder, som på forhånd har indsendt noget materiale om sig selv. Den efterfølgende kontakt står de studerende og virksomhederne selv for, siger Thomas Rømer Jakobsen.

Virksomheden skal ikke betale løn til den studerende, men samarbejdet kræver, at man sætter lidt tid af. Den studerende vil typisk komme på besøg 3-4 gange i løbet af projektperioden, og derudover vil der være telefonsamtaler og mailkorrespondance med den studerende.

Gratis at få sit materiale med på messen
Det er gratis at få sit materiale med på Næstved Erhvervs stand på RUCs karrieremesse. Materialet kan fx bestå af et A4-ark med en præsentation af virksomheden og/eller præsentation af et konkret projekt.

Oversigt over, hvad de studerendes retninger er: www.ruc.dk/kandidatuddannelser

Se mere om RUC Karrieremesse 2017 her.

Kontak erhvervskonsulent Thomas Rømer Jakobsen på telefon 55 88 55 47 og email tej@185.221.37.131

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse