OVERVEJER DU ET EJERSKIFTE ELLER
GENERATIONSSKIFTE I DIN VIRKSOMHED?

Uanset om du går med tanker om at købe eller sælge virksomhed, så kan det være en god idé at vende tankerne med en uvildig part. Vi tilbyder gratis sparringsamtaler om ejer- eller generationsskifte. Næstved Erhverv samarbejder med lokale advokater, revisorer, pengeinstitutter og virksomhedsrådgivere, så vi i fællesskab kan understøtte en succesfuld ejerskifteproces.

Salg af virksomhed

Hvis du ønsker at sælge din virksomhed, kan det foregå på flere måder. Virksomheden kan sælges til en udefrakommende køber, overtages af næste generation eller måske af en eller flere af dine nøglemedarbejdere.

Uanset hvilken type ejerskifte, der er tale om, er et ejerskifte en omfattende proces både økonomisk, juridisk og følelsesmæssigt. Det kan være svært at vide, hvordan processen sker bedst muligt. Processerne er ofte sammensatte, og der kan være modsatrettede interesser i spil. Hos os kan du i al fortrolighed drøfte de tanker og overvejelser, du har gjort dig i forbindelse med afhændelsen. Vi hjælper dig, så du bliver afklaret i forhold til væsentlige punkter i processen.

Køb af virksomhed

Hvis du går med overvejelser om at købe en virksomhed, så kan du ligeledes vende dine tanker, idéer og muligheder med os.

Sparringssamtale

Hvis du har behov for eller et ønske om at købe eller sælge din virksomhed, kan det måske være noget for dig at gå i dialog med en af vores konsulenter.

  1. I den første fase kigger vi bl.a. på virksomhedens økonomiske situation for at kunne vejlede dig bedst muligt videre i processen omkring salg eller køb af virksomhed.
  2. I den efterfølgende fase skal din revisor lave en regnskabsmæssig værdiansættelse af din virksomhed.
  3. Ved selve transaktionen henviser Næstved Erhverv til relevante private rådgivere, som hjælper med at afslutte handlen.