VIDEN TIL VÆKST

Få den rette viden til at vækste og udvikle din virksomhed!

Situationen er den samme i mange små og mellemstore virksomheder. Udviklingsidéer eller nye projekter bliver ikke realiseret, fordi den daglige drift tager over eller fordi de rette kompetencer eller ressourcer ikke er tilstede i virksomheden.

Med projekt “Viden til Vækst” kan du f.eks. ansætte en højtuddannet medarbejder. Et tilskud kan opnås via Innobooster ordningen eller et privat løntilskud. Står du med mindre projekter, der ikke i første omgang kræver en ansættelse, så er der også mulighed for at samarbejde med studerende fra landets universiteter i projekter eller praktikker.

Med ny viden og nye metoder i værkstøjskassen kan man sætte skub i udviklingen af ens virksomhed. Vi hjælper med at identificere udviklingspotentialet i din virksomheden og beskrive projektet i detaljer. Efterfølgende udarbejder vi en kompetenceprofil og bistår ved rekruttering af kandidater.

Typiske opgaver som højtuddannede kan løse:

dot Udvikling af nye forretningsidéer
dot Udvikling af strategi- eller organisation
dot Udvikling af produkter eller markeder
dot Udarbejdelse af marketing- og kommunikationsstrategier
dot Optimering af produktion og processer
dot Forbedring af arbejdsgange
dot Indførsel af ny teknologi

Fælles for højtuddannende er, at de har en solid værktøjskasse med en masse metoder til at analysere, strukturere, udvikle og ikke mindst implementere forskellige typer af opgaver og projekter.