HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Alle medarbejdere fra Næstved Erhverv arbejder hjemmefra, og er fuldt tilgængelige for sparring og hjælp til alle Næstveds virksomheder. 

Covid-19 fylder naturligvis alt i disse dage, og det kan ikke undgås at få store konsekvenser for alle virksomheder. Ekstraordinære situationer kræver selvsagt ekstraordinære løsninger. Og vi ER i en ekstraordinær situation lige nu. Der skal løftes i flok, og det kommer til at have konsekvenser for mange. I Næstved Erhverv ønsker vi at støtte så mange af vores virksomheder som muligt i denne tid, så tøv ikke med at kontakte os med stort som småt – skriv en mail (vores kontaktoplysninger finder du her), eller kontakt os på facebook. Vi holder fysisk lukket på baggrund af myndighedernes anbefalinger, men vi er klar til at hjælpe online! 

Her er fire centrale kilder til information om Covid-19 til virksomheder:

  • virksomhedsguiden.dk kan du løbende orientere dig om, hvordan virksomheder skal forholde sig til Covid-19. Her kan du også løbende følge med i påbud og anbefalinger, hvordan virksomheder er juridisk stillede og hvilke muligheder der eventuelt besluttes for hjælp til virksomheder, økonomisk kompensation mv.
  • Dansk Erhverv har lavet en guide til virksomheder om Corona. Tilsvarende har DI.
  • Den fælles myndighedsside om Covid-19 finder du her
  • Og sundhedsstyrelsens seneste anbefalinger og status her

Alt det praktiske
Har du aftalt et fysisk møde med os i den kommende tid, så kontakter vi dig for at aftale et alternativt forløb.Det betyder også, at alle arrangementer som udgangspunkt aflyst, men vi arbejder på at løse en del af dem virtuelt. Følg med på vores arrangementsside.

Indtil videre gælder ovenstående til og med fredag d. 27. marts 2020, hvis det ændrer sig melder vi det ud ASAP. Følg med på vores hjemmeside, facebook og LinkedIn for opdateringer.

 

Fast åbningstid (Ikke gældende pt. pga. Covid-19)

Mandag: 10-15 – frokostlukket 12-12.30

Tirsdag: 10-15 – frokostlukket 12-12.30

Onsdag: Kun åbent efter aftale

Torsdag: 10-15 – frokostlukket 12-12.30

Fredag: 10-12

Alle henvendelser pr. mail, telefon eller brev besvares indenfor 24 timer!